lauantai 17. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunainen smoothie






En tiedä miksi, mutta erityisesti tämä talvi, tai ne kuukaudet jolloin meillä on ollut talvi (tammi-helmikuu), on ollut minulle jotenkin erityisen hankala. Huomasin sen oikeastaan vasta nyt maaliskuussa kun kadut yhtäkkiä tulivat esille lumikinosten alta ja pikkulinnut alkoivat äänehtiä valoisina aamuina. Tajusin yhtäkkiä, että olen ollut talvihorroksessa ja kun ajattelen noita vuoden ensimmäisiä kuukausia huomaan, että olen hoitanut kaiken, myös blogin kirjoittamisen, mekaanisesti ilman oikeaa intoa ja inspistä.



No onneksi nyt ei ole enää mitään hätää koska olen siis herännyt talviunestani. Ja nyt on hirveä hinku päästä tekemään jotain värikästä. Päädyin tänään, pysyessäni sisällä tuulelta suojassa, tekemään smoothien jääkaapin ja pakastimen antimista. Päivän smoothien väristä tuli hennon vaaleanpunainen. Se antoi energiaa hesarin lukemiseen alusta ihan loppuun asti.

Vaaleanpunainen smoothie yhdelle henkilölle

Ota keittiöapurisi, monitoimikone tai sauvasekoitin, esiin. Ota pakastimesta pieni määrä (tai makusi mukaan) marjoja, suomalaisia karpaloita ja vadelmia. Kuori ja paloittele 1 banaani ja puolita yksi appelsiini. Lisää monitoimikoneeseen marjat, banaanipalat, yhden appelsiinin mehu, loraus luomumaitoa ja vähän hunajaa. Anna koneen tehdä työ kunnes saat suht tasaisen, vaaleanpunaisen juoman. Nauti ja anna ajatusten ajelehtia tulevaan kevääseen.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti