Vihannespannari
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Revi tai silppua 150 g lehtikaalia (poista kova keskiruoto) pieniksi paloiksi ja kuullota hetki pienessä määrässä öljyä ja pari reilua nokaretta voita. Kuori ja raasta 1 iso porkkana. Laita isoon kulhoon 7 dl maitoa, 3 munaa ja lehtikaalipalat. Survo vihreäksi seokseksi sauvasekoittimella. Lisää 3 1/2 dl vehnäjauhoja, ripaus suolaa ja muskottipähkinää ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Leikkaa 150 g mozzarellaa siivuiksi ja laita tasaisin välein pannaritaikinan päälle. Ripottele lopuksi porkkanaraaste tasaisesti pannarin päälle. Laita pelti varovaisesti uuniin ja paista noin 30 minuuttia. Tarjoa puolukkahillon kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti