Päätin sitten siinä vaiheessa, etten varmaan voi enää kutsua päivän ruokaa juuri raamen nuudeleiksi, koska en ehtinyt panostaa liemeen mitenkään erityisen paljon enkä löytänyt Alepasta kokojyvänuudeleita, vaan ostin niitä pikanuudeleita, jotka ovat aina pakkauksessaan menneet pieneksi nuudelihakkelukseksi. Mutta keiton halusin tehdä ja päätin sitten kutsua sitä nöyrästi vain nuudelikeitoksi. Inkivääririkas liemeni maistui näin pakkaskelillä ja lämmitti niin kehoa kuin sielua.
Lisää 300 g maustamattomia kanan filesuikaleita ja anna kiehua pari minuuttia.
Lisää reilut vuorelliset suikaloitua purjoa ja kiinankaalia, ja vaikka purkillinen herkkusieniä jos kaapista löytyy.
Lisää 2 pakettia nuudeleita viimeiseksi ja anna porista pari minuuttia.
Laita nuudeleita, kanaa ja vihanneksia kulhoon ja kaada lientä päälle. Nuudelit ja vihannekset nostetaan suuhun syömäpuikoilla ja liemi "juodaan" suoraan kulhosta.
Oi, kuinka epäsiistiä ja ihanaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti