tiistai 25. lokakuuta 2011

Nopeaa ja helppoa (ja hyvää)

Tiistai. Väsynyt. Nälkä.

Tiistaifiilikseen toimii hyvin kinkku-cheddar-leipä. Hyvän sandwichin maun salaisuus on aito cheddarjuusto (se oranssi sulatejuusto... big no-no), kunnon palvikinkku ja majoneesi. Kesällä teimme tätä leipää siskoni kanssa ja laitoimme täytteen silloin pehmeä ohutleipän päälle (leivästä tehtiin rulla). Hyvä ystäväni, Miss Oslo, oli kuitenkin kerran tehnyt melkein samanlaisen täytteen, mutta laittanyt sen kovan ohutleivän päälle. Tänään päätin seurata hänen esimerkkiään kun kotoa löytyi Mjällomsin ohutleipää.







Kuutioi noin 150 g palvikinkkua.


















Raasta noin 100 g hyvää cheddaria.











Kuutioi (mahdollisimman pieniksi paloiksi) 1 punainen tai keltainen paprika.








Hienonna basilika tai rucola.





Sekoita basilika, kinkku, cheddarjuusto, paprika, mustapippuri ja 1 dl majoneesia (osta tai tee itse, ohje tässä) kulhossa.

Annostele täyte leivän päälle ja nauti. Quick and easy... and goooood.

1 kommentti: